volver

EXPOÈLECTRIC (Barcelona)

· EXPOelèctric Fórmula-e, patrocinat per Renault, SEAT, Nissan, Peugeot i Aenergy-SECE, celebra la seva segona edició amb l’objectiu d’acostar les últimes novetats en mobilitat elèctrica a la ciutadania

· La presentació de l’esdeveniment ha anat a càrrec del Director General d’Indústria, Joan Sureda; la Tinenta d'Alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens; el Diputat Delegat d’Espais Naturals i Medi Ambient, Joan Puigdollers; i el Degà del CETIB, Joan Ribó

· La Ruta Elèctrica, la primera de les quatre activitats d’EXPOelèctric Fórmula-e, aplegarà una cinquantena de vehicles elèctrics que recorreran les carreteres catalanes fins arribar en comitiva al mític Arc de Triomf de Barcelona

Barcelona, 12 de setembre de 2012.- EXPOelèctric Fórmula-e, el major esdeveniment de vehicles elèctrics del sud d’Europa, arranca aquest divendres a Barcelona amb l’objectiu d’acostar les últimes novetats en vehicles elèctrics a la ciutadania mitjançant un seguit d’activitats lúdiques i divulgatives, totalment gratuïtes, per tal de consolidar el vehicle elèctric com a alternativa real per a la conducció urbana i interurbana a Catalunya. Fins al proper 21 setembre, la segona edició d’EXPOelèctric Fórmula-e convertirà la ciutat comtal en capital del vehicle elèctric, un punt de trobada d’experts, marques i ciutadans on mostrar els últims models i tecnologies relacionades amb la mobilitat elèctrica.

La iniciativa, patrocinada per Renault, SEAT, Nissan, Peugeot i Aenergy-SECE i impulsada per la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (CETIB) i la Diputació de Barcelona, s’ha presentat avui de la mà del Director General d’Indústria, Joan Sureda; la Tinenta d'Alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens; el Diputat Delegat d’Espais Naturals i Medi Ambient, Joan Puigdollers; el Degà del CETIB, Joan Ribó; i el Director de l’EXPOelèctric Fórmula-e, Ramon Caus.

Segons Joan Sureda, l’EXPOelèctric Fórmula-e “busca que els ciutadans es familiaritzin amb els cotxes, motos i bicicletes elèctriques, coneguin els beneficis que aporten i comprovin que el seu rendiment no té res a envejar al d’un motor alimentat per gasolina”. I ha afegit: “Un dels eixos de la política industrial de la Generalitat és el suport als projectes que, com aquest, fomenten la mobilitat sostenible. Apostem per una transformació industrial del sector de l’automoció, que permeti situar a Barcelona com una de les ciutats líders en matèria de mobilitat elèctrica i a Catalunya com un referent d’innovació de la nova automoció”.

Quatre activitats per acostar el vehicle elèctric als ciutadans

Aquest divendres 14 de setembre se celebrarà la Ruta Elèctrica 2012, la primera activitat d’EXPOelèctric Fórmula-e, que aplegarà més d’una cinquantena de vehicles elèctrics a través de 4 caravanes que partiran al mateix temps des de 4 punts diferents dins l’àmbit geogràfic de Catalunya (Ruta Mediterrània, Prelitoral, Interior i del Sud), amb l’objectiu d’arribar plegats a l’Arc de Triomf on els vehicles romandran en exposició oberta al públic.

El mateix Arc de Triomf acollirà, el dissabte 15 de setembre, l’exposició i jornada de proves EXPOtest elèctric, on els ciutadans tindran l’oportunitat d’experimentar la sensació de conduir un cotxe, moto o bicicleta de zero emissions, així com conèixer els nous models de les principals marques del sector, com el Renault Twizy, el SEAT Altea XL Electric Ecomotive, el Nissan LEAF o el Peugeot iOn.

Enguany, l’EXPOtest elèctric comptarà amb la presència especial de la Laia Sanz, campiona del món de trial i doble campiona del Rally Dakar. La pilot catalana participarà en el circuit infantil de trial elèctric organitzat per l’empresa Gas Gas, on nens de totes les edats podran fer els seus primers passos amb motos infantils 100% elèctriques. Aquest dissabte, també se celebraran a l’Arc del Triomf unes xerrades, els e-Col·loquis, enfocades a donar resposta a tots els dubtes sobre el vehicle elèctric.

Per tal de presentar els temes de més interès per a professionals al voltant de la mobilitat eficient, els vehicles elèctrics, híbrids i a gas, els dies 20 i 21 de setembre es duran a terme les e-Jornades, que reuniran a experts en mobilitat sostenible del sud d’Europa. A més a més, el diumenge 16 de setembre es durà a terme una exhibició de vehicles elèctrics a l’emblemàtic autòdrom de Terramar, organitzat per les ECOsèries, el primer campionat de conducció eficient en circuits permanents a Europa.

Solicitar información

Reserve su cita en el taller

de la manera más fácil

Solicitar cita ahora

Ofertas

Renault Grand Scénic BOSE Energy dCi 130 eco2 7p Euro 6
Renault Grand Scénic BOSE Energy dCi 130 eco2 7p Euro 6
KM: 23.000 | Año 2016
20.845 € 18.995 € *PVP con IVA incluido
ver más
Renault Mégane Intens Energy dCi 81kW (110CV)
Renault Mégane Intens Energy dCi 81kW (110CV)
KM: 100 | Año 2016
17.345 € 15.495 € *PVP con IVA incluido
ver más
PRE ITV GRATUÏTA
PRE ITV GRATUÏTA
A AUTANSA 3000, la revisió pre-ITV, GRATIS
ver más
RENAULT PRO+
RENAULT PRO+
La marca experta de Renault dedicada a los vehículos comerciales
ver más
Mima el teu cotxe
Mima el teu cotxe
Ja veuràs que amb el temps millora
ver más